Site icon מקומונט גבעת שמואל

מתכון להום פרייז ברוטב צ’אטני מתוק וסויה

(צילום: יחסי ציבור)

הום פרייז צ’אטני מנגו מתוק

מצרכים ל 4 מנות:
4 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
4 כפות רוטב צ’אטני מנגו מתוק נפטון
1 כף סויה מתוקה נפטון
2 כפות שמן קנולה/חמניות
2 כפות שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור גרוס

להגשה:
שומשום/קצח

אופן ההכנה:
• מכניסים את תפוחי האדמה לסיר עם מים ומביאים לרתיחה. מבשלים עוד כ 2-3 דקות, מסננים היטב ומכניסים לקערה.

• מוסיפים שמן, מלח ופלפל ומערבבים הכל יחד. מעבירים לתבנית אפיה ומכניסים לתנור מחומם מראש לחום של 200 מעלות עד להזהבה.

• במחבת רחבה / ווק שמים 1 כף שמן ומוסיפים רוטב צ’אטני מנגו מתוק, רוטב סויה מתוקה ואת השמנת ומערבבים הכל יחד. מביאים לרתיחה  ומשלימים את התיבול עם מלח ופלפל.

• מוסיפים את תפוחי האדמה ומקפיצים לדקה נוספת. מכבים את האש.

• מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל שומשום או קצח.

מחיר בקבוק רוטב מהסדרה האוריאנטלית נע בין 13.90-14.90 שקלים. כל הרטבים כשרים בהשגחת הבד”ץ ירושלים והרבנות באר שבע. ניתן להשיג ביינות ביתן, חצי חינם , כמעט חינם, לגעת באוכל, ספייסס, ברקת.

נפטון מוצרי מזון, בעלת ותק וניסיון של כ 35 שנה בשוק התבלינים העולמי ובין היבואניות הגדולות בישראל של תבלינים וחומרי גלם לענף המזון. חברת נפטון מייבאת, מייצרת, משווקת ומייצאת לשוק המוסדי והקמעונאי מגוון תערובות תיבול ייחודיות, תבלינים איכותיים, עשבי תיבול, מבחר רטבים וממרחים משובחים, תערובות תיבול עשירות לאורז ועוד.