עדלאידע רבת משתתפים התקיימה בסוף השבוע בגבעת שמואל.
תהלוכה ססגונית של תלמידי בתי הספר עברה ברחובותיה הראשיים של גבעת שמואל, שגם הם לכבוד חג הפורים קושטו בסרטים צבעוניים. תושבים רבים עודדו ונופפו לשלום בידיהם ממרפסות הבתים את הצועדים ואחרים הצטרפו לתהלוכה.
את התהלוכה הוביל ראש העיר, זמיר בן ארי, שנסע בכרכרה רתומה לסוסים, מחופש לבוש בגלימה כשעל ראשו כתר. תזמורת המשטרה צעדה לצידיה של העגלה ופרשי המשטרה הובילו את התהלוכה.
כל בית ספר בחר נושא שלפיו התחפשו הילדים. תלמידי בית הספר "אלון" התחפשו למטיילים בארץ ישראל. תלמידי בית הספר "מורשת מנחם בגין" הצדיעו לצה"ל והתחפשו לחיילים ומפקדים ואילו תלמידי בית הספר "בן גוריון" בנושא זהירות בדרכים ופרחים. להטוטנים, רקדנים, פעלולנים, אקרובטים, תזמורות צעידה ופירוטכניקה לווי את התהלוכה.
בתום התהלוכה הגיעו החוגגים לגבעת המתנ"ס וצפו במופע המרכזי. את התוכנית האומנותית פתחה תזמורת המשטרה והזמרת קרן בשירי פורים. קרן ויניב שני אקרובטים מוכשרים, זוכי "הדבר הגדול הבא" הלהיבו את הילדים במופעי אקרובאטיקה אווירית וצוות "אקרוביט" ערכו מופע תיפוף ואקרובאטיקה תוך שילוב יכולות גופניות מדהימות.
העדלאידע השנה התבססה על כישרונות מקומיים ללא סיוע של מפיקים חיצוניים. בהפקה היו מעורבים, בתי הספר היסודיים בעיר מורים והורים, כאשר על כל ההפקה ניצח אייל ג'ורג' מנהל מחלקת תרבות ואירועים, בשיתוף מחלקות העירייה השונות: חינוך, דוברות והסברה, אחזקה ביטחון, פיקוח ורישוי עסקים. את התפאורה, על גבי הבמה, עיצב בכישרון רב האומן שוקי ביתן.
ראש העיר ברך את החוגגים: "גבעת שמואל צהלה ושמחה, אז מדוע לא יבוא פורים פעמיים בשבוע" פתח ראש העיר את העדלאידע וברך את תלמידי בתי הספר וההורים שהשתתפו בתהלוכה. "בעת החדשה בתל- אביב של לפני קום המדינה, נוסד למעשה בין רחובותיה הקרנבל העברי הראשון. בשנת 1932 הוחלט להעניק לו שם עברי העדלאידע. בגבעת שמואל חודשה מסורת קיום העדלאידע, ועל פי התרשמותי זוכות חגיגות העדלאידע בגבעת שמואל להצלחה גדולה. הידד לצועדים ויישר כח למארגנים ולכל העוסקים במלאכה. חג פורים שמח לכולם סיים ראש העיר".
מ"מ ראש העיר, אברהם גולדברג הצטרף לברכות ואיחל לילדים חג שמח לכם ולבני משפחותיהם. "שה' יעשה שכל השנה נשמח כמו בחודש אדר. תיזהרו בחופשת הפורים ממשחקים מסוכנים".